Monthly Archives: Ağustos 2013

IPhone Silinmiş Notlar Al Nasıl

Soru 1 (Apple Destek Toplulukları):
Ben silindi ve gitti oldu notlara geri gitti sonra benim iPhone app, ancak bir hafta kullanarak benim sınıfta not aldı. Ben dersten sonra ona baktı çünkü benim telefon olduğunu biliyorum. Onu kurtarmak için herhangi bir yolu var mı? Benim icloud baktım ama orada hiçbir şey yoktu.

Soru 2 (ask.com gelen):
Dün gece benim iPhone rastgele app açık bir dakika vardı anlamıyla notlar hepsi benim silinen, ve bir kaç dakika sonra geri gitti ve her şey gitmişti!! Bu daha önce hiç olmamıştı ve ben bir yıl boyunca orada bazı notlar yaşadım. Herkes neden bu oldu nasıl / biliyor mu, ve daha da önemlisi onları kurtarmak için nasıl?! Orada önemli bir sürü şey vardı!! Peşin TT__TT Teşekkür!

Soru 3 (iOS forumdan):
Benim iPhone var 5 Son zamanlarda iOS için yükseltilmiş olan 6.1.3 ve şimdi yanlışlıkla ben çok önemli bir not sildiniz ve şimdi onu geri almak için ne yapılması gerektiği hiçbir fikrim yok. Birisi bana aynı için izlemeniz gereken adımları tamamlamak verir misiniz? teşekkür ederim.

Soru 4 (Apple Destek Toplulukları):
Nasıl benim iphone 4s silinen notları kurtarabilirsiniz. Onlar dupilcates olarak gösteren edildi yüzden sonra içlerinden biri silindi hem orijinal ve yinelenen silindi. Nasıl onları geri alabilirim.
iphone 4s

Soru 5 (Apple Destek Toplulukları):
Nasıl benim iphone 4s silinen notları kurtarabilirsiniz. Onlar dupilcates olarak gösteren edildi yüzden sonra içlerinden biri silindi hem orijinal ve yinelenen silindi. Nasıl onları geri alabilirim.
iphone 4s

Soru 6 (Apple Destek Toplulukları):
Siz ya da silinmiş notları geri yapmak nasıl ?

Soru 7 (Apple Destek Toplulukları):
Iphone / iPad silinen notları kurtarmak siz yapabiliyor musunuz?

Soru 8 (Apple Destek Toplulukları):
Yana 4 Gün önce, Aniden neredeyse tüm notları kaçırdığınızı, Onların çoğu, Benim için çok önemli, belki Mac gerçekleştirme için bir Office sonrası yaşananlar, özellikle, Bir Outlook gerçekleştirme.

Ben ortak bir durum olduğunu biliyoruz, Biri bana yardımcı olabilir?
şimdiden teşekkürler.
drmenchaca

Soru 9 (Apple Destek Toplulukları):
Ben kaza benim iphone dan bir not silindi 5 Icloud onu kurtarmak için herhangi bir yol yoktur?

Soru 10 (Apple Destek Toplulukları):
nasıl benim notları kurtarabilirsiniz

Soru 11 (Apple Destek Toplulukları):
Yanlışlıkla bir not silindi, Bunu kurtarabilirsiniz ?

Aslında, var 3 yöntemler iPhone silinen notlar almak:
1. ICloud yedekten silinen iPhone notları kurtarmak;
2. ITunes tarafından daha önce oluşturulmuş iPhone yedekten geri yükleme notları;
3. Silinen notları geri almak için bir üçüncü taraf iPhone notu kurtarma yazılımı kullanın.

ITunes veya iCloud ile notlarınızı yedeklediyseniz, izleyin Adımlar yedeklerden geri.

ITunes yedekleme güncel olmadığından iTunes yedekleme tüm güncel iPhone içeriği ve ayarları üzerine yazmak istemiyorsanız, ya da herhangi bir iTunes veya iCloud yedekleme yok, Aşağıdaki indir iPhone veri kurtarma yazılımı.

Windows için ücretsiz indir iPhone Backup Extractor Mac için ücretsiz indir iPhone Backup Extractor

Bu iPhone notu kurtarma yazılımı kullanımı kolay:
Eğer iPhone yedekten notları ayıklamak istiyorsanız iPhone yedekleme çıkarıcı: Seçin “ITunes Backup dosyadan kurtarma”, o zaman notlar kurtarmak istediğiniz yedeği seçin. Taramadan sonra, önizleme ve kurtarmak istediğiniz notları seçin, ve tıklayın “Kurtarmak”.

Hiçbir yedekleri var ve iPhone 3GS veya iPhone kullanıyorsanız 4: PC'ye bağlayın iPhone, eklentisi indir sonra ve grafik kılavuzları takip DFU moduna girmek. Tarama işlemi bitince, İstediğiniz notları seçebilir ve kurtarma.

Eğer herhangi bir yedekleme yoksa ve iPhone 4S veya iPhone kullanıyorsanız 5: IPhone'unuzu bilgisayara bağlayın, önizleme ve taramadan sonra bulundu notları kurtarmak.

IPhone notu kurtarma yazılımı ile, Kolayca iPhone notlar silindi geri almak olacak.